torsdag 25. mars 2010

En skal være stolt av den kroppen en har....

............men det er jammen ikke lett når en entrer prøverommet etter en lang vinter med 5 små bikiniplagg som skal prøves!

Noen ekstra kilo har igjen sneket seg på i løpet av vinteren


Kroppen er hvit som skummet melk

og hvordan i all verden har de håra på bena rukket å vokse ut så raskt?

Nei, det er morsommere å finne seg en bikini på "nettet" og satse på at det blir så fint å ta den på når sola skinner og bassenget frister til en dukkert!
3 fine fra Femina.no

Lommer du, hvem hadde tenkt på det?

Sukk

Kanskje denne klarer å holde alt på plass?
"ler"

Denne er egentlig kjempesøt, men ........

Vanskelig å velge i og med at ingen ser slik ut på min kropp, men bikini skal jeg ha, og jeg skal kose meg i sola når vi er på ferie!

En får værra som en e, når en itt vart som en sku!

5 kommentarer:

Småenglenes verksted sa...

Så sant som det er sagt. Tone

Camilla sa...

Ja der sier du noe... Dessuten er lyset i disse prøverommene mindre flaterende, så det gjør heller ikke saken noe hyggeligere. Også er det det at man må av med alle klærne, bruker fortsatt tykk jakke, sjal, støvletter, ja... you name it, også blir det varmt, også... Nei takke meg til nettshopping ;)

frøken olsens drømmer sa...

He he,kan trøste deg med at sånn er det for oss alle;))
Så kjøp deg en flott bikini og gå med hevet hodet;))koselig blogg du har;))

yesheimen sa...

Ha-ha...koselig innlegg som det er lett å kjenne seg igjen i. Jeg hadde også gått opp noen kg i vinter, men har heldigvis tatt av 5 av de nå. Skal i syden etter påske, så tenker også mye på dette med kropp, men det får bli som det blir, jeg skal iallefall sole meg, selv om kroppen min absolutt ikke ser ut som på dine bilder.
Klem Ann<3

I drømmeslottet sa...

Oi som jeg kjenner meg igjen i den prøveromsekvensen! Man får jo regelrett sjokk over det man ser i speilet.. SKal selv jobbe med mine 5 nå, for å tørre å legge meg på stranda igjen;-) Ser ut som du hadde en flott tur- heldiggrisen!! Takk for koselig kommentar hos meg..