onsdag 17. august 2011

Bjørnebær og kantareller ;-)I kveld fikk jeg luftet hjernen,
og trimmet kroppen,
  med en lang tur i skogen sammen med en god venninne.


Underveis fant vi både bjørnebærog noen få kantareller
Litt frustrerende å ikke ha med seg noe å plukke i,
så gjett hva jeg skal i morgen?

Hvordan er det med deg, plukker du bær og/eller sopp?

3 kommentarer:

Bustenellik sa...

Haha, jeg satt på legekontoret i går og ventet på tur, og der var det to gamle damer. De tilhørte, i følge seg selv, den siste generasjonen, GARANTERT, som spiste tyttebær til potetene sine. Ergo var de sikkert siste generasjon til å plukke dem også. Trodde de! Her plukkes det gjerne både bær og sopp i skogen, og det er ille godt å ha utover vinteren. I år har det ikke blitt annet enn rips fra busken i hagen, men det skyldes mer graviditet og en travel sommer med oppussing, snarere enn latskap.
Ha en superduper dag :D

Sissel sa...

Jeg plukker gjerne bær, men er skeptisk til å plukke sopp. Vi reiste en gang optimistisk på sopptur, med en soppbok under armen. Men oppdaget til vår store skrekk at det var veldig vanskelig å skille de ulike soppene fra hver andre. Så det endte med at vi kom hjem igjen med en tom kurv. Jeg vet at det finnes ulike soppkontroller, som sjekker soppene for deg. Så kanskje vi kan prøve oss på nytt i år.

Kos deg på tur i dag da, håper du får kurven full med "høstens godsaker"

Klem

Maias Fabelaktige Verden sa...

De bjørnebærene så mums ut :) Jeg er glad i å plukke bær, er nesten som terapi vet du!

Her i Oslo i dag er det sol og sommer, deilig med litt sensommer. Jeg håper formen er stigende, for jeg har vært litt pjusk. Krysser fingrene for at ett glass rosévin gjør susen.

Klem