onsdag 6. januar 2010

Livstilsvegring


Ja, det er sant, det som skulle vært starten på et nytt år med en ny giv til endring av dumme vaner og stramming av livreima føles som en livstilsvegring.
Jeg vegrer meg mot min egen livstil og skyver samtidig bort alle planer om endring av den. Er rett og slett tom for tiltakslyst og sitter litt fast i gostolen med strikketøy og sport på TV.

Ikke det at jeg er deprimert og ser svart på livet altså, det er heller det at jeg koser meg for mye.....
Er det mulig?


Her skinner sola ,og snøen ligger kritt hvit og lokker til spaserturer hvor det virkelig knitrer under skoene.
 Eller hva med en skitur hvor kulda biter i kinna?

På treningstudioet er det varmt hvis jeg skulle foretrekke å gå på tredemølle, sykle, danse, hoppe.....


JEG VIL, JEG VIL, MEN JEG FÅR DET IKKE TIL !

Utrolig patetisk egentlig, men jeg trenger et skikkelig spark i r..a!

Vel, nå er det sagt, eller i alle fall skrevet og publisert, så nå håper jeg at jeg blir skikkelig flau, skammer meg over meg selv og min egen navlebeskuende tilværelse, og kommer meg igang.

7 kommentarer:

drømmer på landet sa...

Hehehe - godt med ærlige innlegg!

Håper vi kommer igang snart;)

Klem, I

Kirsebær sa...

Da er (heldigvis) ikke jeg den eneste som vil ha lyst til å trene og mosjonere - men som ikke får det helt til. ;o)

Ønsker deg en fin dag i godstolen! :o)

Ellemeller sa...

High Five!!
Akkurat sånn er eg òg. Skulle nok ynskje at eg orka/hadde lyst til å trene, men eg har ikkje lyst, difor har eg slått meg til ro med det. Eg hatar å trene, enkelt og greit.
Kos deg med strikketøy og sport med godt samvit, og ta treninga når du har lyst. Det seier polaritetsbahandlaren min òg, ho veit kva ho pratar om ;)

Henriette sa...

hahaha, det er godt det er flere av oss. Jeg tenker at det er vel ikke noe galt i å kose seg, så får alt det andre komme når man får lyst:)
Ha en koselig onsdag!!!

lovecountrychabbychicstyle sa...

er nok flere av oss ja:)) det er jo litt trøstende da:)) jeg er ikke overvektig eller noe men jeg har et par kilo for mye etter svangerskapet som jeg driver å får vekk nå:)) Jeg gjør noe som er supergøy, synes jeg da, nemmelig å danse!! hjemme i stua. JA jeg tar på treningstøy nesten hver dag og joggesko, stiller meg foran et speil og hopper og danser i ca 1/2 time. Noenganger lenger. Supergøy!! må ha fengende musikk da:)

lykke til med livsstilsendring:)) Min greie er at jeg spiser for lite..for sjelden...jeg spiser bare frokost og middag... det blir man visst ikke tynn av:))

LYKKE TIL

klem

Torilpia sa...

Kos deg du .. det fortjener du vel. Det kommer tidsnok dager hvor du ikke skjønner hvordan det var mulig med slike rolige dager som nå.

Ikke stress - det er vel det viktigste av alt.

Nattaklem!

Hanne sa...

Ja, dette var saktens noe jeg kunne kjenne meg igjen i. Akkurat nå liker jeg å tro at det er kulden som holder meg tilbake...
Vi får ha lykke til, begge to :-)