mandag 11. januar 2010

Takknemlig!

Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Bloglandia er et fantastisk "sted" med utrolig mange flotte mennesker!

Siden jeg startet bloggingen i juni 2009 har jeg oppdaget utrolig mange fine blogger, og jeg tror det er vel så mange igjen å oppdage.
Noen av menneskene bak bloggene føler jeg nesten at jeg kjenner litt etter å fulgt dem med kommentarer og lesing.
Jeg har mottatt flotte, koselige gaver etter trekninger og give aways, har selv hatt gleden av å sende ut noen gaver til andre der ute og ja, rett før jul var jeg innom bruktbutikken Godslageret og hadde en lang, koselig samtale med Aase. I tillegg til å drive Godslageret er hun damen bak bloggen Aases fantastiske verden.

I går var jeg innom Henriettes lille verden og fant denne koselige awarden.

 Tusen, tusen takk Henriette.
Veldig koselig å få slike tilbakemeldinger, det at noen leser kommentarene jeg legger igjen, og gledes av dem, er med på å gjøre livet mitt rikere.

Jeg trenger ingen gaver og awarder for å trives her, en kommentar er like velkommen, men jammen er vi her inne flinke til å sette pris på hverandre!

Jeg vil gi en stor klem til alle som leser dette og oppfordre dere til å legge igjen flere kommentarer hos hverandre. Awarden fra Henriette gis videre til hver og en av dere som leser dette. Fordi du fortjener det!

Klem fra  Lykkeliten!

9 kommentarer:

Ellemeller sa...

Du er vel berre god! Gratulerer meg award, du fortener den;)
Eg er glad du bloggar, alltid koseleg å kome hit.

josimo sa...

Flott jeg fant kreative deg!
Nå gleder jeg meg til 1 februar

Ønsker deg en god natt

Anonym sa...

Ja, det er utrolig mange flotte og inspirerende bloggedamer - helt enig med deg ;o)

Og så koselig å bli satt pris på med en slik award, den fortjente du ;o)
Du har en fin og inspirerende blogg som jeg er innom hver gang jeg ser du har lagt et nytt innlegg.

ha en fin uke.

klem jeanette

Tina sa...

Er helt enig med deg :) Det er utrolig mye fint og titte på, og det er jo så hyggelig å gi kommentarer og å få tilbakemeldinger fra alle andre :)Være med på give away, og holde give away selv:)Kjempe gøy :) Jeg er ganske ** fersk ** her inne, er mamma ( Sylvia, med bloggen Hjemmebest ) som har dradd meg inn i denne fantastiske verdenen :) Og her koser jeg meg litt hver dag ( som regel )hehe..

Sove godt, natti natt.
Klem Tina

Kaoskontroll sa...

Takk for hyggelig kommentar! :) Nå må det innrømmes at navnet Kaoskontroll er litt selvironisk, ettersom jeg er en kløpper i å lage kaos, og bittelitt (VELDIG!) dårlig på kontroll. Hehe
Men jeg FORSØKER å få til kaoskontroll. I det minste skadebegrensning! ;)

Nå faller snart øynene igjen her, så jeg får ta meg en full rundttur på bloggen din en annen dag, men må si jeg kjente meg godt igjen i ditt innlegg om vegring for livsstilsendring. Her må jeg ta alle verktøy i bruk for å få på meg buksene mine etter fråtsingen i julen, men å gi bort overskuddslageret på julegodter til noen som faktisk trenger litt mer på kroppen... nei, aldri i verden! ;)

Natta!

Elin Anita (eddaskreativiteter ) sa...

Heisann....
ja det er helt riktig det du skriver...blogglandia er et helt spesielt felleskap med mennesker som ønsker hverandre bare godt:)
goeKlemmer

Tina sa...

Hei i blogglandia natten :)
Så kos at du vil være med på min Give Away :)
Og hvis du mener liten av vekst, så er jeg det ;)Har klart å strekke meg hele 156cm i mitt 27år lange liv ;)hi hi..

Men nå må jeg følge med gubben i seng ;) Tiden bare flyr når enn sitter å blogger :)

Klem Tina

Hanne sa...

Jeg kjenner på akkurat det samme: Takknemlighete, glede og begeistring. Og nysgjerrighet på hva som lurer rundt neste (blogg)sving.

Pludrehanneklem

Torilpia sa...

Gratulerer med award :o) Du har så koselig blogg atte :o) Det er vel en grunn til at folk kommer innom igjen og igjen ..

Jeg har en award fri blogg - og synes kommentarer er den beste måten å si at jeg liker en blogg på. Men for de som liker dette med awarder (jeg gjorde det før) så er jo det koselig også selvfølgelig. Også er det noe med det å skrive om de enkelte bloggene man vil gi award - på sin egen blogg. Blir litt reklame - på en måte :o) Personlig skriver jeg gjerne henvisninger til andre bloggere - når jeg finner et bra innlegg eller en spesiell blogg. Og det uten pris-utdeling .. hihi ..

Men som du skriver her .. blogglandia er et flott sted å være. Her kan man finne det meste, glede - sorg, latter - tårer, man får og gir trøst og omtanke etc .. Man lærer å sette pris på hverandre og blir kjent med andre menneskers levemåte og tankesett. Alltid spennende synes jeg.

Du får ha en flott tirsdagskveld - klem!