lørdag 26. juni 2010

Båtvær !

Ja, her skinner sola og vi gjør oss klare til båttur.Herlig, herlig, og litt kaotisk her vi svinser rundt og pakker med oss alt vi måtte trenge for helgen ;-)

Siden det er første overnatting i båten må den fylles med litt ekstra, og det er kanskje lurt med en varm jakke sånn for sikkerhets skyld.

Mmmm, jeg gleder meg til en lang dag på svaberget, unger som bader mens jeg koser meg med en god bok, og så litt reker og hvitvin utpå kvelden!Har dere forresten sett hvor fin bloggen min har blitt, med 3 kolonner og greier?
Det er snille Camilla som har hjulpet meg. Anbefaler dere å stikke innom den koselige bloggen hennes, og skulle dere trenge hjelp, så er hun rette person å spørre!
Stor takk til deg Camilla.

3 kommentarer:

xxxl sa...

Hei :) nå blir jeg litt misunnelig her jeg sitter... når jeg ser ut av vinduet mitt så ser jeg rett i fjellet... eller rettere sagt jeg begynner å se fjellet igjen... skodda har ligget tykk nede i fjellet og det har regna.. jaja forskjell på folk skjønne jeg.. men det blir vell sommer i år her også etterhvert tenke jeg.

Ha en flott båt tur og kos dere og nyt dagene...

Klem fra Evelyn som lengter etter sommer og varme.

Familien Furu sa...

Å så herlig! Båt, vin, reker og sol :))
Helt nydelig altså.... du er heldig :)

Ønsker deg en fortsatt herlig lørdag :)
Klem klem

Smykkas sa...

Håper dere har funnet et eller flere fine svaberg. Ingenting er som sjøen i fint sommervær.

Vi har hatt sol i dag, men det er ikke lenge det er mulig å sitte uten en liten jakke.

Jeg savner den virkelige sommervarmen.

Klem fra Astrid