tirsdag 10. november 2009

En luksuriøs harrytur!

Nå har det vært så travelt noen dager at jeg knapt har rukket å være innom blogglandia.

Har kost meg venninnebesøk, vinklubb og 45-årslag for gubben i helga. Hektisk, morsomt og slitsomt. Døgnet har blitt snudd helt på hodet, så når klokken nå nærmer seg midnatt og jeg normalt ville ha sovet en times tid, sitter jeg her våken og klar!
Hjelpe meg, er jeg iferd med å bli et B-menneske?

Ikke kan jeg sove lenge i morgen heller, for det er da jeg skal på HARRYTUR.
En venninne og jeg skal til Sverige, og vi skal ikke bare kjøpe billig svineribbe, nei vi skal unne oss den luksus det er å tilbringe et døgn på et nydelig SPA-hotell !
Å, som jeg gleder meg.

Bare avslapping med bad, badstu, boblebad, en god bok, et par glass vin og skikkelig venninneprat.
Nei, vi skal ikke ta noen form for behandling denne gangen.
For det første er lommeboka litt gnien nå før jul, og for det andre så kan jeg ikke fordra å komme vraltende inn i slike luksuriøse omgivelsene som en elefant i glasshus :-(

Det er ikke det at jeg er så spesielt feit altså, men når man knapt er nærmere 2 m enn 1m høy og har str 33 i sko, da er det IKKE morsomt å få en one size slåbrok og frotte slippers på kroppen.


Joda, jeg skjønner at dere ler, men jeg lo ikke der jeg strevde med å dandere 50 cm ekstra stoff rundt midjen for å slippe å ha det som et slep etter meg på vei inn i glasshuset de kalte venterom.
Ikke kunne jeg løfte bena der jeg gikk heller, for da ramla skoa av.
Nei, det gjaldt å subbe bortover med tærne godt krøllet sammen og håpe at skoa ble med helt inn.

Vel, det var da jeg virkelig følte meg som en elefant i et glasshus, og bare ventet på at det hele måtte gå raskt og smertefritt.

 Ikke ......., om jeg kunne sitte naturlig henslengt i en av de dype sofaene og nyte et glass isvann med lime mens jeg bladde i et tilfeldig motemagasin. Jeg syns jeg ser det, det måtte vel  vært to mann til for å dra meg opp fra de putene mens jeg tviholdt på alt det ekstra stoffet i slåbroken!

Nei, denne jenta vil ikke seg selv så vondt en gang til, så imorgen blir det masse bading og badstu men jeg setter ikke min fot inn i glasshuset!


Gleder meg til å kjøpe noe fint som premie til min give away. Håper enda fler vil være med, den trekkses den 17 november.

See you!

8 kommentarer:

kalimerablogg sa...

Kos deg på Harrytur - hørtes herlig ut.
Klem Helen

Lenemora sa...

Så koselig at du ville være med på trekning hos meg!

God tur til nabo-landet, hørtes ut som dere kunne få et par deilige dager der. Et lite tips, ta med din egen morgenkåpe....he, he

Klem Lenemora

sylvia sa...

hehe..ja du kan få sagt det,
kos deg på tur nå,å lad batteri ,
klem fra sylvia

Kirsebær sa...

Hehe, jeg skriver under på det Lenemora skriver: Ta med din egen badekåpe. ;o)

Håper du får en kjempefin tur til Sverige! :o)

Henriette sa...

Så deilig. Kose deg masse:)

sylysten sa...

Du er ikke alene om å ha det travelt;o)) Får sånne flashbacks når jeg ser barnetv med barna: kjære vene er det virkelig en hel uke siden sist jeg så dette programmet, syns bare det er noen dager siden;o)))
Men du får kose deg hos de gule og blå, kommer helt sikkert til å få det greit uten 4 meter badekåpe rundt deg også;o)))
Klem
Linda;o)

drømmer på landet sa...

Hihi!
Kos deg i sverige på SPA (hørtes vidunderlig ut) - og enig med andre her... ta med din egen badekåpe nestegang;)

Ha en flott dag

klem, I

Glassveranda sa...

Kos deg! Og god helg! :))

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.